Arte della tavola, il giovane chef scultore

Niko Sinisgalli durante un’intervista alla Rai è stato definito “il giovane chef scultore”. La sua cucina è la genuinità dei piatti della nonna da cui ha imparato a fondere magicamente sapori unici dei prodotti della sua terra. è il paesaggio della Costiera Amalfitana capace di ispirarlo come fa la bellezza con l’artista. è la giusta dose di ingredienti e di creatività.
Figlio d’arte e poeta visionario della cucina italiana, Niko Sinisgalli ha tradotto in piatti unici la bellezza della nostra Penisola senza mai dimenticare le ricette tipiche ma aggiungendo sempre un tocco innovativo in grado di dar vita a prelibatezze che hanno incantato personaggi illustri come Liam Neeson, Sofia Loren, il Dalai Lama, Richard Gere e Wilbur Smith. Chef inesauribile e maestro di cucina, da quattro anni gestisce il ristorante gourmet “Tazio” del Boscolo Exedra Hotel di Piazza della Repubblica nel cuore di Roma.


The culinary art of the young sculptor chef 

During an interview with the RAI, Niko Sinisgalli was referred to as “the young sculptor chef”. His cuisine reflects the authentic entrées of his grandmother, from whom he learned to skilfully combine the unique ingredients of his region. We’re talking about the Amalfi Coast, whose flavours have inspired him just as much as its beauty has inspired artists from all over the world. His cuisine offers a perfect balance of both ingredients and creativity.
As a visionary artist and poet of Italian cuisine, Niko Sinisgalli has succeeded in transforming the beauty of the peninsula into unique entrées, all without compromising on the traditional recipes, and at the same time adding a touch of innovation, thus resulting in delicacies that have been served to celebrities like Liam Neeson, Sophia Loren, the Dalai Lama, Richard Gere, and Wilbur Smith. For 4 years, this tireless chef and cooking instructor has been managing the gourmet “Tazio” restaurant at Rome’s Boscolo Exedra Hotel in Piazza della Repubblica.